sheli mix m5 için ürünler (34)

Sudem Çikolatalı Kek Karışımı (yumurta dahil)

Sudem Çikolatalı Kek Karışımı (yumurta dahil)

10 KG Kraft Torba. Kullanım Amacı: 1 kg Sudem Kek karışımı, 250 ml su, 300 ml yağ ve 250 g (5 yumurta) eklenerek mikserde 5 dakika çırpılır. Elde edilen ürün 180 °C'de 40-45 dakika pişirilir. 1 yıl serin ve kuru bir yerde saklama.
U513: Oummis M'hajeb 360g (24 adet poşette) - Tüm ürünlerimiz

U513: Oummis M'hajeb 360g (24 adet poşette) - Tüm ürünlerimiz

U513: Oummis M'hajeb 360g (24 adet torbada) - Tüm ürünlerimiz Barkod: 3760184010048 Ref: U513
Melange Maharadja Baharat Karışımı - Doğu mutfağı için kimyon ve paprika ile baharatlı karışım. Lezzetli yemekler için.

Melange Maharadja Baharat Karışımı - Doğu mutfağı için kimyon ve paprika ile baharatlı karışım. Lezzetli yemekler için.

Melange Maharadja. Harmonik ve baharatlarla zenginleştirilmiş, hafif kimyon notasıyla dengeli bir karışım. Lezzetli doğu yemekleri için idealdir. Her türlü et ve kıyma yemeğine o özel dokunuşu katar. Hela. Et işleme, HoReCa ve gıda hizmetleri alanında sanayi ile küçük ve orta ölçekli işletmeler için modern işlevsel sistemler ve lezzet konusunda yetkin ortağınız. Hela, 1905 yılında kurulmuştur. Bugün ekibimiz, çeşitli alanlardan gelen 600'den fazla özverili ve nitelikli meslektaştan oluşmaktadır. Dünya genelinde 10 lokasyon ile 70'ten fazla ülkede 30,000'den fazla memnun müşteriye hizmet vermekteyiz. Standart ürün yelpazemizin yanı sıra, bireysel müşteri taleplerine göre ürünler geliştirmekteyiz. E-Posta: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 İnternet: www.hela.eu Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=awbvoU2oopU
Sudem Sebzeli Pizza Ekmeği Karışımı

Sudem Sebzeli Pizza Ekmeği Karışımı

25 KG Kraft Torba. Kullanım Amacı Sudem Ekmek karışımı (10 kg), malzeme maya (poğaçalar için 300 GR, büyük ekmekler için 400 g) ve su (6 litre) hamur haline getirilmek üzere karıştırılır. Hamur sıcaklığı 25-27 °C'de 10 dakika yavaş, 7 dakika hızlı yoğrulur. 1. Fermentasyon 15 dakika (tezgahta) 2. Fermentasyon için, fermentasyon 30 dakika sürer. 30-35 dakika pişirilir. Serin ve kuru bir yerde 1 yıl saklanır.